Mâncare online la Cora: cumperi de acasă, ridici din magazin

19 mar 2013 Autor: Cristina Rosca

Într-o perioadă în care electronicele, cosmeticele, hainele şi chiar cărţile se comandă deja online, alimentele - ultimul bastion care în România mai rămăsese să ţină piept invaziei internetului - au intrat în vizorul jucătorilor din comerţul modern.

Lanţul de hipermarketuri Cora va lansa pe piaţa locală proiectul coradrive.ro care va permite clientului să îşi facă cumpărăturile online şi apoi să meargă la magazin doar să ridice coletul gata pregătit pentru el, fără a mai fi nevoit să piardă chiar ore bune printre raioane.

„Avem în dezvoltare proiectul coradrive.ro, care va presupune cumpărături online ce pot fi recuperate de către client, la ora aleasă de el, la magazinul ales în funcţie de traseul lui. Bineînţeles, majoritatea produselor în acest proiect sunt alimentare“, spune Camelia Popescu, responsabil comunicare&publicitate Cora România.

Acest model de shopping este deja implementat în Franţa şi, potrivit site-ului coradrive.fr, produsele achiziţionate online au acelaşi preţ ca în magazin şi nu există niciun cost suplimentar pentru împachetarea produselor.

 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.03.2013

 
Cuvinte cheie:
Cora
, retail
, online
, mancare
, alimente
Vizualizari:
Printeaza
Momentan este un comentariu Comenteaza si tu
Comentarii (1):
ana - 20 martie 2013, 09:56

foarte bine , urasc sa fac piata pe langa totzii transpirati , in special in zona alimentara ,ideal ar fi sa se faca si delivery home .thx

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide