Companii

Mâncare online la Cora: cumperi de acasă, ridici din magazin

Mâncare online la Cora: cumperi de acasă, ridici din...

Autor: Cristina Roşca

19.03.2013, 00:06 17539

Într-o perioadă în care electronicele, cosmeticele, hainele şi chiar cărţile se comandă deja online, alimentele - ultimul bastion care în România mai rămăsese să ţină piept invaziei internetului - au intrat în vizorul jucătorilor din comerţul modern.

Lanţul de hipermarketuri Cora va lansa pe piaţa locală proiectul coradrive.ro care va permite clientului să îşi facă cumpărăturile online şi apoi să meargă la magazin doar să ridice coletul gata pregătit pentru el, fără a mai fi nevoit să piardă chiar ore bune printre raioane.

„Avem în dezvoltare proiectul coradrive.ro, care va presupune cumpărături online ce pot fi recuperate de către client, la ora aleasă de el, la magazinul ales în funcţie de traseul lui. Bineînţeles, majoritatea produselor în acest proiect sunt alimentare“, spune Camelia Popescu, responsabil comunicare&publicitate Cora România.

Acest model de shopping este deja implementat în Franţa şi, potrivit site-ului coradrive.fr, produsele achiziţionate online au acelaşi preţ ca în magazin şi nu există niciun cost suplimentar pentru împachetarea produselor.

 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO