Mărirea şi decăderea unui trader care a deschis epoca „băieţilor deştepţi“: Energy Holding, de la 300 mil. euro şi 20% cotă de piaţă la insolvenţă

12 mai 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Energy Holding, companie fondată de Bogdan Buzăianu, a intrat în insolvenţă la propria cerere, potrivit unei decizii a Tribunalului Bucureşti.

Este al patrulea trader din energie care intră în insolvenţă de la începutul anului până acum, după Transenergo, Arelco Power şi KDF Energy.  „Admite cererea debitorului S.C. Energy Holding S.R.L. (...) În temeiul art. 71 alin. 1 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, deschide procedura generală împotriva debitorului S.C. Energy Holding S.R.L“, se arată în decizia tribunalului din 8 mai.

Administrator judiciar provizoriu a fost desemnată Casa de Insolvenţă Moldova. Termenul-limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor este 23 iunie, iar publicarea în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă va avea loc până pe 14 iulie 2017. Prima şedinţă a adunării generale a cre­di­to­rilor va avea loc pe 20 iu­lie 2017.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.05.2017

 
Cuvinte cheie:
insolventa
, deschidere
, trader
, baieti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide