Companii

Marius Cristescu, Bega Turism: Mai este loc de hoteluri noi pe piaţa din Timişoara

Marius Cristescu

Marius Cristescu

Autor: Mirabela Tiron

07.09.2018, 00:07 1793

Compania Bega Turism, cea mai mare firmă de turism din judeţul Timiş, care administrează trei unităţi hoteliere în această zonă, controlată de Marius şi Emil Cristescu, a finalizat S1/2018 cu afaceri mai mari cu 16% faţă de perioada similară a anului trecut.

„Am avut mai mulţi turişti, au crescut şi gradul de ocu­pare şi veniturile. Aşteptăm să obţinem autorizaţia pentru hotelul ibis, cred că prin noiembrie-decembrie vom demara lucrările iar până în primăvara lui 2020 să fie gata hotelul. Cine se poziţionează acum bine pe piaţă va beneficia de anul 2021 când Timişoara va fi capitală culturală europeană. Mai este loc de hoteluri noi în Timişoara“, a spus pentru ZF antreprenorul Marius Cristescu.

El controlează hotelul Timişoara, cu 209 camere, un hotel în Sânnicolau Mare, cu o capacitate de 45 de camere şi hostelul de două stele Nord din Timişoara cu 39 de camere. Cele trei unităţi sunt admi­nistrate de firma Bega Turism, care a finalizat cu o cifră de afaceri de 47 mil. lei, faţă de afaceri de 38 mil. lei anul anterior, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO