Companii

Marius Ghenea inchide cafenelele Testa Rossa in care a investit 450.000 de euro

22.10.2009, 23:17 64

Omul de afaceri Marius Ghenea, care si-a dezvoltat businessulmizand pe retailul online, a inchis cafenelele Testa Rossa dinLibery Center si Baneasa Shopping City din Capitala, urmand sacaute spatii stradale pentru conceptul pe care l-a adus la nivellocal in a doua parte a lui 2008.

"Am vazut inca din primele luni ale anului ca plasareacafenelelor in malluri este nepotrivita in aceasta perioada pentruca traficul este foarte slab. Am hotarat sa inchidem. Caantreprenor trebuie sa iti dai seama ca este momentul sa accepti sipierderile, iar aici vorbim de costuri pe care nu le mai putemrecupera, cum ar fi cele care tin de amenajarea spatiului, depromovare a locatiei", a declarat pentru ZF Marius Ghenea. El nurenunta la brand, ci il va relansa la nivel stradal, incepand cu2010.

Inchiderea in mai putin de un an a celor doua unitati, in care ainvestit 450.000 de euro, i-a adus lui Ghenea o pierdere pe care"deocamdata nu vrea sa o puna pe foaie", dar care poate ficonsiderata una dintre putinele sincope in businessul sau, tinandcont ca pana acum s-a ocupat doar cu dezvoltarea afacerilor sale,iar cele ajunse la maturitate au fost vandute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO