Companii

Marius Ivan investeşte 1 mil. € într-o piaţă în cartierul Pipera

Marius Ivan investeşte 1 mil. € într-o piaţă în cartierul Pipera

Marius Ivan este fondatorul afacerilor Düfa şi Henkel Bautechnik. Foto Silviu Matei

Autor: Cristina Roşca

05.09.2012, 00:07 3675

Omul de afaceri român Marius Ivan (54 de ani), fondatorul businessului din industria lacurilor şi vopselelor Düfa şi al Henkel Bautechnik, a investit un milion de euro în construcţia unei pieţe agroalimentare private în cartierul Pi­pera care urmează a fi deschisă la ju­mă­tatea lunii septembrie.

"Am decis să realizăm acest pro­iect pentru că în zonă nu există nicio piaţă, iar locuitorii din cartierul Pipera vor putea face cumpărăturile lângă casă, fără a mai fi nevoiţi să meargă în Floreasca sau în zona Pieţei Domenii", spune Marius Ivan.

Piaţa Pipera va avea 12.000 mp şi va număra iniţial 200 de tarabe, 36 de magazine, restaurante şi cafenele şi 60 de căsuţe de lemn care vor fi ocupate de producătorii tradiţionali. Printre chiriaşi se vor număra şi farmacii şi curăţătorii, potrivit investitorului. "Am primit cereri de la multe persoane inte­resate, ba mai mult, deja am semnat mai multe contracte de închiriere. Gra­dul de ocupare este în prezent de peste 50% şi sperăm ca în momentul des­chi­derii acesta să fie de 80-90%".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO