Companii

Masini de lux noi, la pret de second-hand

Masini de lux noi, la pret de second-hand
23.05.2010, 23:47 105

Dealerii de masini de lux au postat in ultima luna pe internetpeste zece anunturi cu automobile mai scumpe de 150.000 de euro pecare incearca sa le vanda dupa ce clientii romani care le-aucomandat au renuntat la achizitie din lipsa de bani.

Cei care au refuzat sa mai achite comanda masinii au acceptatpierderi de pana la 60.000 de euro, suma care reprezinta 20% dinavansul achitat catre dealer in momentul comenzii ferme. Inprezent, cele mai scumpe masini noi aflate la vanzare pe un site-ulspecializat in comertul cu masini second-hand mobile.de sunt douamodele Ferrari, un Scaglietti One to One in valoare aproape 290.000de euro si un 599 GTB Fiorano de peste 270.000 de euro, urmate deun Bentley GTC Speed de 240.000 de euro. "Se apeleaza la toatecanalele pentru a vinde automobilele. Anunturile de pe site-ulmobile.de sunt adresate mai degraba clientilor din Romania,clientii straini fiind atrasi numai daca se ofera un pret foartebun", spune Adrian Pascu, brand manager al marcilor Bentley,Porsche si Lamborghini, in cadrul Porsche Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO