Companii

Matache Macelaru a intrat in insolventa

08.04.2010, 23:10 230

Principal Company, producatorul mezelurilor Salonta si MatacheMacelaru, a intrat in insolventa dupa ce Tribunalul Buzau a decisin urma cu cateva saptamani deschiderea procedurii ca urmare aneplatii datoriilor acumulate catre cinci creditori.

"Sentinta prin care s-a deschis procedura insolventei asuprasocietatii noastre nu este definitiva si irevocabila, fiind inprezent in procedura de recurs", au declarat reprezentantiiproducatorului de mezeluri cu afaceri de 25 mil. euro, detinut deSignus Establishment si actionarii producatorului de vinuriMurfatlar. Cu toate acestea, reprezentantii producatorului demezeluri sustin ca vor desemna un administrator special alcompaniei. "Sentinta de deschidere a procedurii insolventei indosarul Principal Company este executorie, ceea ce inseamna cadispozitiile sale se aplica chiar daca s-a facut recurs", audeclarat reprezentantii RTZ & Partners din Cluj-Napoca,administratorul judiciar al Principal Company.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO