Companii

Medicover a deschis o nouă clinică în Cluj-Napoca în urma unei investiţii de 300.000 de euro

Medicover a deschis o nouă clinică în Cluj-Napoca în...

Autor: Vasile Măgrădean, Andreea Tobias

07.07.2016, 11:29 727

Adrian Peake, directorul general al Medicover România, a declarat, la inaugurarea noii clinici, că municipiul Cluj-Napoca este un centru de business şi de IT de referinţă şi unul dintre motoarele economiei româneşti.

"Cluj-Napoca este unul dintre motoarele economiei româneşti şi un centru de business şi de IT de referinţă pentru noi. Noua clinică multidisciplinară se întinde pe aproape 300 de mp şi oferă clujenilor zece specialităţi medicale, printre care medicina muncii, cardiologie, ORL, medicină fizică şi de recuperare, dar şi o sală specială pentru kinetoterapie şi fizioterapie. Investiţia se ridică la 300.000 de euro. După Bucureşti, Cluj-Napoca este al doilea oraş din România unde avem deschise două clinici, acestea având, în total, peste 40 de medici. Planul nostru de dezvoltare este de a ne extinde cu noi clinici în următorii ani”, a spus Peake.

Medicover a deschis prima clinică în Cluj-Napoca în anul 2006.

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală şi de Est şi funcţionează în 14 ţări europene. În total, grupul are peste 100 de clinici medicale, 4 spitale, 80 de laboratoare, 400 de puncte de recoltare şi peste 6,5 milioane de pacienţi deserviţi anual.

În România, Medicover dispune de o reţea de 18 clinici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO