Companii

Medicover cumpără cinci clinici cu afaceri de 3 mil. lei în Constanţa

Medicover cumpără cinci clinici cu afaceri de 3 mil....

Autor: Georgiana Mihalache

11.07.2017, 00:04 643

Grupul Medicover, al treilea cel mai mare jucător din piaţa de servicii medicale private din România, a achi­zi­ţionat reţeaua medicală Iowemed din Constanţa şi con­ti­nuă astfel strategia de consolidare pe piaţa locală prin achi­ziţii. Compania avea deja o clinică în oraş. Vânzătorul este familia de antreprenori locali Ciortan.

„Avem planuri de dezvoltare locală, atât în ceea ce pri­veş­te gama de servicii medicale, cât şi echipa“, a spus Adrian Peake, directorul general al Medicover România.

Reprezentanţii Medicover nu au dorit să dezvăluie va­loa­rea tranzacţiei, precizând că există condiţii contractuale care nu le permit să comenteze aceste aspecte. Medicover cum­pă­ră întreg pachetul de acţiuni al Iowemed, iar reţeaua din Con­stanţa nu va trece printr-un proces de redenumire, ci „îşi va păstra numele şi va deve­ni Iowe­med, parte din Grupul Medi­cover“, au spus reprezen­tanţii Medicover pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO