Companii

MedLife a deschis a 13-a hiperclinică din România

MedLife a deschis a 13-a hiperclinică din România

Autor: Carol Dan

28.05.2015, 13:09 487

Noua clinică este situată în cartierul Berceni din capitală, iar investiţia a fost de aproximativ 1,2 mil. euro.

Prin deschiderea clinicii din berceni MedLife ajunge la un număr de treisprezece clinici de mari dimensiuni la nivelul întregii ţări, dintre care şase se află în Bucureşti. MedLife activează pe piaţa din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piaţa locală. MedLife deţine 13 hyperclinici situate în Arad, Braşov, Timişora, Iaşi, Galaţi, Constanţa şi Bucureşti.

Hyperclinica MedLife Berceni are o suprafaţă de 800 de metri pătraţi şi include 18 cabinete. Conceptul de „hyperclinică” a fost lansat în 2004, odată cu inaugurarea Hyperclinicii MedLife Griviţa, cea mai mare clinică din portofoliul MedLife. Acest concept face referire la o clinică de mari dimensiuni care reuneşte sub acelaşi acoperiş investigaţii clinice şi paraclinice, de la analize de laborator şi servicii de imagistică, până la consultaţii şi investigaţii medicale pentru toate specialităţile medicale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO