Companii

MedLife anunţă afaceri de aproape 60 mil. euro în acest an, mai mari cu 20%

MedLife anunţă afaceri de aproape 60 mil. euro în...

Autor: Ioana David

12.12.2012, 11:44 502

Operatorul de servicii medicale private MedLife, controlat de familia Marcu, anticipează că anul acesta va înregistra o cifră de afaceri de 58,8 mil. euro, în creştere cu 20% comparativ cu rezultatele obţinute în 2011. Compania spune că piaţa de profil s-a apreciat cu doar 2-3% în 2012.

“Este probabil pentru prima dată în ultimii ani când criza financiară şi-a pus amprenta şi asupra sectorului medical privat. Puterea de cumpărare a românilor a scăzut, boom-ul investiţiilor de anii trecuţi în unităţi noi sau retehnologizare s-a temperat, iar piaţa în sine a stagnat, sau a crescut cel mult cu 2-3%. În pofida acestor condiţii, MedLife a câştigat semnificativ cotă de piaţă, şi a menţinut estimările legate de cifra de afaceri (...) Mai mult, au existat premise să ajungem la 60 milioane euro sau chiar să depăşim această cifră, dar fondurile încasate de la CAS au fost sub cele estimate.” a declarat Mihai Marcu, Preşedinte CA MedLife.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO