Companii

Medlife deschide o hyperclinică la Ploieşti, după investiţii de 700.000 euro

Medlife deschide o hyperclinică la Ploieşti, după...

Autor: Roxana Rosu

29.09.2016, 15:56 655

Investiţia în hyperclinică s-a ridicat la peste 700.000 de euro. Unitatea are o suprafaţă de 700 de metri pătraţi, pe două nivele şi cuprinde 14 de cabinete medicale destinate consultaţiilor şi investigaţiilor clinice şi paraclinice. Echipa medicală este formată din peste 50 de medici şi personal de suport.

"Inaugurarea primei hyperclinici din Ploieşti, cea de-a 17-a Hyperclinică din portofoliul MedLife, face parte din programul nostru de dezvoltare regională şi ne bucurăm că putem oferi locuitorilor municipiului Ploieşti şi zecilor de mii de clienţi din companii o unitate medicală modernă, unde vor putea beneficia de pachete de prevenţie personalizate, respectiv de servicii medicale integrate la cele mai înalte standarde. Vom continua să ne consolidăm poziţia la nivel naţional atât prin achiziţii, cât şi prin proiecte de tip green field. În acest sens vom suplimenta bugetul de investiţii cu alte 20 de milioane euro, ca urmare a contractării unui nou credit bancar, astfel încât valoare totală a bugetului de investiţii se va ridica la 76 milioane euro", a declarat Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administraţie MedLife.

În divizia de "second opinion" , mai mulţi medici cu experienţă naţională şi internaţională din cadrul MedLife, vor veni săptămânal la Ploieşti pentru evaluarea cazurilor medicale complexe.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004 şi deţine 17 astfel de unităţi în Bucureşti, Arad, Timişoara, Galaţi, Iaşi, Constanţa, Craiova, Braşov şi Cluj. Compania a estimat pentru acest an o cifră de afaceri cumulată în valoare 120 milioane de euro, creştere organică, existând premize ca până la finalul anului, cifra de afaceri să crească până la 130-150 milioane de euro, aceste din urmă cifre fiind condiţionate de procesul de finalizare al tranzacţiilor aflate în curs.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO