Companii

Mega Image a ajuns la cinci magazine în Constanţa

Mega Image a ajuns la cinci magazine în Constanţa

Autor: Cristina Roşca

24.05.2012, 00:00 675

Retailerul Mega Image, prezent pe piaţa locală cu supermarketurile cu acelaşi nume şi cu magazinele de proximitate Shop & Go, a deschis astăzi două noi supermarketuri, unul în Bucureşti şi altul în Constanţa.

În Capitală, unde compania deţine cea mai mare parte a celor peste 130 de magazine, Mega Image a deschis supermarketul Maica Domnului, situat în Str. Lacul Tei, nr. 119 - 121, bl. 5A, parter, sector 2.

Magazinul are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 210 mp. Cel de-al doilea magazin deschis astăzi, Mega Image Cireşica, este situat în oraşul Constanţa, pe Str. Cişmelei, nr. 16 şi are o suprafaţă de vânzare de 510 mp. În oraşul de la malul mării Mega Image mai deţine alte patru magazine. Mâine, belgienii vor deschide şi un magazin Shop & Go pe aleea Covasna, nr. 32, sector 4, Bucureşti.

Magazinul va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 110 mp. Reţeaua Mega Image va ajunge astfel la un total de 133 magazine, sub brandurile Mega Image şi Shop & Go. Retailerul urmează să mai deschidă alte trei noi magazine până la finalul lunii mai. Belgienii au obţinut anul trecut afaceri de 1,2 miliarde de lei (283 mil. euro), în creştere cu 38% faţă de 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO