Companii

Mega Image continuă expansiunea în provincie la Braşov, unde are deja zece magazine

Mega Image continuă expansiunea în provincie la...

Autor: Cristina Roşca

21.11.2016, 00:04 481
Retailerul belgian Mega Image, prezent pe piaţa locală cu circa 500 de magazine, face angajări de personal în Braşov, un oraş unde compania este deja prezentă.

Potrivit informaţiilor disponibile pe site-urile de recrutări, compania are mai multe poziţii în Braşov, însă nu oferă detalii privind joburile deschise sau numărul acestora. În oraşul Braşov compania are deja zece magazine, potrivit da­telor disponibile pe site-ul pro­priu. Alte unităţi sunt deschise în staţiunile de pe Valea Prahovei, aflate în apropiere. Compania a intrat pe piaţa din Braşov acum circa trei ani, expansiunea reali­zându-se atât direct cât şi prin preluarea unor maga­zine deja existente sub brandul local Luca. Com­pania s-a extins încă de la intrarea pe piaţă în special în Bucureşti şi împrejurimi, unde sunt deschise peste 80% din totalul magazinelor reţelei. Celelalte sunt îm­părţite în jurul Capitalei pe o rază de circa 250 de kilometri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO