Mega Image deschide un concept store în inima Bucureştiului pe locul fostului service al companiei Auto Cobălcescu

16 mar 2017 Autor: Cristina Rosca

Magazinul care va fi deschis în a doua parte a anului în zona Cişmigiu va fi amplasat într-o clădire cu istorie. Acesta va fi primul concept store al retailerului Mega Image care nu va fi deschis într-o clădire dezvoltată de la zero.

Retailerul belgian Mega Image va deschide în a doua parte a acestui an un nou concept store în Bu­cu­reşti, pe strada Gri­gore Cobăl­cescu numărul 45, în clă­direa în care a funcţionat anterior service-ul companiei Auto Cobălcescu, potrivit surselor din piaţă. Repre­zen­tanţii Mega Image au confirmat infor­maţiile.

Clădirea structurată pe cinci etaje (subsol, parter şi trei etaje) cu o suprafaţă desfăşurată de aproape 6.000 mp urmează să fie restaurantă pentru a găzdui un magazin Mega Image. Astfel, retailerul belgian nu va construi un concept store de la zero, ca până acum, ci va renova şi reconverti spaţiul pentru a găzduit un supermarket. De regulă, concept store-urile Mega Image măsoară între 1.500 şi 2.500 mp, astfel că restul clădirii urmează a găzdui parcări şi depozit.

Oficialii companiei Mega Image nu au oferit informaţii privind terenul şi clădirea pe care va fi constuit magazinul. Ei nu au precizat dacă este vorba de un contract de vânzare sau unul de închiriere.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2017

 
Cuvinte cheie:
mega image
, companie
, concept
, deschidere
, service
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide