Companii

Mega Image vine „în coasta“ Sun Plaza cu un proiect de peste 10 milioane de euro

Investiţia celor de la Mega Image este realizată pe un teren de 5.200 mp situat vizavi de mallul Sun Plaza

Investiţia celor de la Mega Image este realizată pe un teren de 5.200 mp situat vizavi de mallul Sun Plaza

Autor: Cristi Moga

06.02.2013, 20:37 8085

Reţeaua de supermarketuri Mega Image, care a ajuns la nivel local la aproximativ 200 de magazine, a înce­put construcţia unui proiect de mari dimensiuni în ime­diata vecinătate a mallului Sun Plaza din zona Piaţa Sudului, Bucureşti, pe un teren cumpărat de la familia Tănăsoiu, dezvoltatorul parcului de afaceri S-Park din Piaţa Presei.

Mega Image va dezvolta pe terenul de 5.200 mp aflat la intersecţia dintre Şoseaua Ol­te­ni­ţei şi strada Niţu Vasile un proiect cu o suprafaţă construită de 14.000 mp, cu două etaje de parcare sub­terană, parter şi alte trei etaje (ultimul tehnic). Proiectul va cuprinde atât un supermarket Mega Image, cât şi o galerie co­mer­cială şi spaţii de birouri, în care ar putea fi relocat se­diul central al companiei, aflat în prezent într-un imo­bil de pe strada Siret (zona Griviţei). Valoarea in­vesti­ţiei totale în acest proiect ar putea depăşi 10 mil. euro, potrivit estimărilor ZF. Lucrările au fost înce­pu­te de către firma ACMS, deţinută tot de către familia Tănă­soiu, care intenţiona iniţial să construiască pe acest te­ren un turn de birouri cu o înălţime de 90 de metri şi 21 de etaje, pentru care obţinuse şi un plan urbanistic zonal (PUZ) în 2008.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO