Companii

Mielu Dobrin, şeful THR Marea Neagră: Avem nevoie de bani, oricare din hoteluri este de vânzare, doar să vină cumpărători cu bani!

Mielu Dobrin, şeful THR Marea Neagră

Mielu Dobrin, şeful THR Marea Neagră

Autor: Mirabela Tiron

10.02.2017, 00:04 673

Mielu Dobrin, şeful THR Marea Neagră, care deţine cele mai multe unităţi hoteliere din România, unele lăsate în paragină de ani întregi şi care au fost scoase la vânzare, spune că nu găseşte în piaţă cumpărători serioşi, cu bani, şi că a decis să schimbe politica de vânzare.

„Avem multe hoteluri, am decis să schimbăm politica, aşa că vindem oricare din hoteluri, doar să vină cumpărători cu bani. Avem nevoi de bani să reparăm şi să modernizăm“, a spus el. THR Marea Neagră are hoteluri în staţiuni ca  Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Saturn şi Neptun, însumând 7.984 de locuri de cazare. Compania va plăti din acest an, la fel ca toate celelalte firme ce controlează unităţi de cazare, un impozit specific pe fiecare loc de cazare, indiferent dacă face sau nu profit, ceea ce îi va creşte costurile.

THR Marea Neagră nu este singura companie care a scos la vânzare hoteluri în stare de degradare. Şi Josef Goschy, proprietarul Unita Turism, a aşteptat ani buni până să vândă complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO