Companii

Mihai Marcu, CEO al MedLife, vine la ZF Pharma Summit, evenimentul care deschide toamna de conferinţe

Mihai Marcu, CEO şi preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife

Mihai Marcu, CEO şi preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife

Autor: Georgiana Mihalache

07.09.2017, 00:04 294

ZF Pharma Summit are loc în 13 şi 14 septembrie la hotelul Pullman Bucharest World Trade Center de lângă Romexpo.

ZF organizează a şasea ediţie a evenimentului ZF Pharma Summit, o conferinţă care îi adună în acelaşi loc pe cei mai importanţi reprezentanţi din sectorul sanitar românesc, care vor dezbate temele de actualitate din să­nă­tate. Timp de două zile, în 13 şi 14 sep­tem­brie, invitaţii la evenimentul ZF vor contura imaginea sistemului sanitar din România pentru a stabili provocările şi direcţiile în care se îndreaptă.

Mihai Marcu, CEO şi preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife, liderul ser­viciilor medicale private de sănătate, este unul dintre invitaţii ZF Pharma Summit 2017. Absolvent de facultate de matematică, el a activat anterior în domeniul ban­car, este membru fondator al organizaţiei Romanian Business Leaders şi a decis să preia businessul început de mama sa în anul 1996 – MedLife. Anul trecut, Med­Life a făcut una dintre cele mai mari mutări de pe piaţa pe care activează, prin listarea pe Bursa de Valori Bucureşti. Anul trecut, MedLife a raportat o cifră de afaceri consolidată de 526 de milioane de lei, cu peste 3.400 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO