Companii

Mihai Marcu, Preşedinte MedLife: Întrebarea mea pentru viitorul României este care sunt cele cinci aeroporturi pe care le dezvoltăm în următorii ani

Mihai Marcu, Preşedinte MedLife: Întrebarea mea pentru...

Autor: Roxana Rosu

23.05.2017, 11:10 346

Întrebarea mea pentru viitorul României este care sunt cele cinci aeroporturi pe care le dezvoltăm în următorii ani, care vor fi cele cinci taxe pe care le vom avea mereu clare, fixe. Cât ne lăudăm pentru ce am realizat?, a întrebat Mihai Marcu, Preşedinte MedLife,  la conferinţa EY 25 de întrebări pentru viitorul României.

"Antreprenoriatul presupune şi asumarea unor riscuri. Românii vor să fie antreprenori, dar le e frică de eşec. Aici trebuie lucrat. Uităm ce tineri avem, inventivi, Tineri care dezvoltă software, inovatori, care proiectează maşini."

Ar trebui să dezvoltăm aeroporturile din Bucureşti, Timişoara, Cluj, Iaşi şi Constanţa.

Cele cinci taxe pe care le-aş păstra în viitor: impozitul unic, TVA, taxele de investiţii, care sunt foarte bune. Cam atât. Să avem o pauză legislativă de cinci ani, să ne putem face businessul.

Avem nevoie de medici de familie care să te direcţioneze. 90% din diagnostic nu mai este clinic, este paraclinic, imagistică şi laborator. E nevoie de o simbioză.

Vârsta medie a populaţiei creşte rapid. România are nevoie de spitale regionale şi de medicină primară.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO