Companii

Mihai Marcu, şeful MedLife: Deschidem încă şase clinici mari

Mihai Marcu

Mihai Marcu

Autor: Ioana David

04.07.2014, 00:07 1472

Operatorul de servicii medicale private MedLife, controlat de familia Marcu, va mai deschide şase noi clinici de mari dimensiuni până la finalul anului viitor în afara Capitalei, în urma unor investiţii de minimum 5 mil. euro. În 2014, Med­Life a deschis două astfel de unităţi.

„Deocamdată nu mai facem spitale. Când se vor decide Ministerul Să­nătăţii şi Casa (Naţională de Asi­gurări de Sănătate, CNAS - n.red.) că vor sector privat, atunci vom face spitale private“, a spus Mihai Marcu, preşe­dintele Consiliului de Adminis­traţie al MedLife. 

Marcu a adăugat că de pe segmentul abonamentelor corporate (cele realizate de companii pentru angajaţii lor) vin semnale pozitive, el estimând creşterea la 10-12%.

„Segmentul de corporate este în creştere. Sunt companii dispuse să facă abonamente pentru angajaţii lor, ceea ce nu se întâmpla înain­te. Se simte ceva în plus, iar aici probabil că vorbim de o creştere de 10-12%“, este de părere Marcu. El se arată optimist în ceea ce priveşte evoluţia economică din acest an a României, prog­nozând o creştere a PIB de 3-3,5%.

MedLife, o companie fondată în urmă cu 18 ani, operează o reţea de 11 clinici de mari dimensiuni, opt laboratoare, 6 spitale, însă din cadrul grupului mai fac parte şi alte entităţi. Compania aşteaptă în acest an o cifră de afaceri de peste 80 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO