Antreprenori locali

Mihai Miron extinde Spitalul Sf. Constantin din Braşov cu 18 mil. €

15 feb 2016 Autor: Corina Mirea

Omul de afaceri Mihai Miron, unul dintre cei mai activi antreprenori locali din industria farma, vrea să deschidă la finalul acestei veri o a doua unitate medicală a Spitalului Sf. Constantin din Braşov, investiţia finală ridicându-se la 18-19 milioane de euro.

„Căutam un spaţiu pentru această extindere de doi ani şi l-am preluat efectiv în luna iulie a anului trecut. Este vorba despre un teren de trei hec­ta­re al fostei întreprinderi pu­bli­ce Re­pu­blica, situată chiar la ieşirea din Bra­şov, la DN1. Deja în prima loca­ţie eram înghesuiţi, cererea era mai ma­re decât puterea noastră de aco­pe­rire“, a spus pentru ZF Mihai Miron.

În ultimii ani, pe terenul fostei între­prinderi şi-a desfăşurat activi­tatea compania Pantex SA Braşov, care avea în portofoliu produse de marochinărie sau accesorii pentru confecţii. În mai multe documente publice apare informaţia potrivit căreia mai multe imobile ale Pantex SA, societate aflată în insolvenţă, au fost preluate de omul de afaceri Mihai Miron prin intermediul companiilor pe care le controlează.

Spitalul Sf. Constantin din Braşov este operat de firma Teo Health, acţionari ai companiei fiind Mihai Miron (indirect), Floriean Firu, Vlad Teodorescu, dar şi medici din cadrul unităţii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.02.2016

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, Mihai Miron
, extindere
, Spitalul Sf. Constantin
, Brasov
, antreprenori
, industria farma
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide