Companii

Mihai Miron extinde Spitalul Sf. Constantin din Braşov cu 18 mil. €

Mihai Miron. Fotograf: Silviu Matei

Mihai Miron. Fotograf: Silviu Matei

Autor: Corina Mirea

15.02.2016, 00:07 3063

Omul de afaceri Mihai Miron, unul dintre cei mai activi antreprenori locali din industria farma, vrea să deschidă la finalul acestei veri o a doua unitate medicală a Spitalului Sf. Constantin din Braşov, investiţia finală ridicându-se la 18-19 milioane de euro.

„Căutam un spaţiu pentru această extindere de doi ani şi l-am preluat efectiv în luna iulie a anului trecut. Este vorba despre un teren de trei hec­ta­re al fostei întreprinderi pu­bli­ce Re­pu­blica, situată chiar la ieşirea din Bra­şov, la DN1. Deja în prima loca­ţie eram înghesuiţi, cererea era mai ma­re decât puterea noastră de aco­pe­rire“, a spus pentru ZF Mihai Miron.

În ultimii ani, pe terenul fostei între­prinderi şi-a desfăşurat activi­tatea compania Pantex SA Braşov, care avea în portofoliu produse de marochinărie sau accesorii pentru confecţii. În mai multe documente publice apare informaţia potrivit căreia mai multe imobile ale Pantex SA, societate aflată în insolvenţă, au fost preluate de omul de afaceri Mihai Miron prin intermediul companiilor pe care le controlează.

Spitalul Sf. Constantin din Braşov este operat de firma Teo Health, acţionari ai companiei fiind Mihai Miron (indirect), Floriean Firu, Vlad Teodorescu, dar şi medici din cadrul unităţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO