Companii

Mihai Miron (Ropharma), unul dintre cei mai mari investitori din pharma, intră în businessul imobiliar cu un proiect de 40 de milioane de euro la Iaşi

Autor: Adelina Mihai

05.09.2017, 00:07 2907

Omul de afaceri Mihai Miron, 56 de ani, proprietarul companiei din industria medicamentelor Ropharma (Braşov), va începe anul viitor un proiect imobiliar la Iaşi cu o valoare de 39 de milioane de euro. 

Proiectul HIpark, format din două clădiri, una de birouri şi o clădire rezidenţială, va avea o suprafaţă de 21.000 de metri pătraţi. „Dorim să lansăm proiectul în primăvara lui 2018 odată cu obţinerea tuturor avizelor şi căutăm între timp să atragem un coinvestitor din sfera dezvoltatorilor imobiliari pentru că Ropharma nu are know-how în această zonă”, a explicat Lori Collin, coordonatorul proiectului HIpark. 

Terenul pe care va fi construit proiectul aparţine Ropharma, care a avut acolo spaţii de depozitare pentru fabricile din regiunea Iaşiului. Proiectul este amplasat într-o zonă centrală, pe lângă Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi, campusul universitar Tudor Vladimirescu şi două malluri. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO