Companii

Ministerul Energiei l-a adus în boardul Romgaz pe "regele locurilor de joacă"

Ministerul Energiei l-a adus în boardul Romgaz pe...

Autor: Radu Bostan

30.01.2015, 11:47 1856

Ministerul Energiei l-a numit provizoriu în Consiliul de Administraţie al Romgaz (simbol bursier SNG) pe Dragoş Dorcioman, proprietarul unei firme specializate pe construcţia locurilor de joacă, al cărui mandat va începe pe 2 februarie şi va dura până la următoarea adunare generală a acţionarilor.

Dorcioman îl înlocuieşte în boardul producătorului de gaze naturale pe Sergiu Manea, vicepreşedinte la BCR. Manea şi-a înaintat demisia din funcţia de administrator la sfârşitul anului trecut, după remanierea guvernamentală în urma căreia ministrul energiei Răzvan Nicolescu a fost schimbat cu Andrei Gerea.

Dragoş Dorcioman este unul dintre acţionarii firmei DFS Center Grup, companie care construieşte şi amenajează locuri de joacă pentru copii şi printre ai cărei clienţi se numără primăriile Bacău şi Ploieşti. Firma a avut în 2013 afaceri de 8,1 milioane de lei, un profit net de 12.638 de lei şi 24 de angajaţi.

Romgaz are afaceri de aproape 4 miliarde de lei, profit de un miliard de lei şi peste 6.000 de salariaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO