Companii

Mişcare importantă pe piaţa de fuziuni şi achiziţii: CITR preia o nouă companie

Mişcare importantă pe piaţa de fuziuni şi achiziţii:...

Autor: Cristina Bellu

21.07.2016, 11:35 306

Five SPRL, un important jucător în piaţa de fuziuni şi achiziţii, a fost preluat de CITR, potrivit unui anunţ al companiei.

Aceasta este a doua companie de insolvenţă pe care CITR o preia după Solve Insolve IPURL din Arad, în anul 2011.

Potrivit aceluiaşi anunţ, societatea vizează şi alte achiziţii de companii de profil, pe fondul continuării strategiei de dezvoltare şi expansiune la nivel naţional.

“Piaţa insolvenţei e în schimbare. Vorbim despre noi provocări economice, despre alte dimensiuni ale business-urilor care intră în insolvenţă, despre creanţe mai mari şi un impact mai puternic al colapsului unei companii, acum şi asupra partenerilor. (...). Piaţa insolvenţei este, încă, fragmentată, dar devine din ce în ce mai clar că o procedură de insolvenţă complexă poate fi soluţionată în beneficiul părţilor implicate doar printr-o abordare holistică, a unei companii puternice, cu resursele şi forţa necesară să abordeze procese din ce în ce mai complexe.”, a spus Andrei Cionca, CEO CITR.  

Preluarea portofoliului societăţii Five a generat deschiderea unei noi filiale a CITR în Galaţi, care completează cele opt filiale deţinute în ţară, în Bucureşti, Bihor, Braşov, Cluj, Ilfov, Satu-Mare, Sibiu şi Timiş.

Până acum, CITR a gestionat peste 800 de societăţi în procedura insolvenţei în cele opt filiale din ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO