Companii

Modelul 3 de la Tesla ajunge în showroom-urile companiei

Modelul 3 de la Tesla ajunge în showroom-urile companiei

Autor: Alexandra Cepăreanu

04.02.2018, 11:38 603

Primul vehicul electric de masă de pe piaţă produs de Tesla, Modelul 3 ajunge în showroom-urile companiei, iar primele recenzii, din partea celor mai norocoşi care au primit deja autovehiculul, sunt pozitive, scrie Business Insider.

Chad Hurin, un utilizator al Modelului 3, a declarat pentru Business Insider într-un interviu telefonic, că îi place mai mult Modelul 3 decât Modelul S, deoarece „este puţin mai mic” şi chiar dacă manipularea modelului 3 este „puţin mai rigidă”, acesta s-a simţit a fi mai rapid şi mai uşor de manevrat.

Impresiile lui Chad Hurrin se aseamănă cu cele exprimate de utilizatori pe site-ul Reddit. Ei au lăudat autovehiculul pentru manevrabilitate şi accelerare şi au fost deranjaţi de mici probleme tehnice.

„Maşina este distractivă pentru condus. Cred că Modelul 3 este cu 2 secunde mai lent decât modelul X, dar se simte ca şi cum ar fi mai uşor”, a scris un utilizatorul Reddit, goldieLL. „În general este o maşină destul de mare, dar cu siguranţă unele caracteristici ale Modelului X lipsesc, ceea ce este de aşteptat pentru 40.000 de dolari mai puţini”.

Un alt utilizator al site-ului Reddit, TheYeags, a scris că „maşina se conectează la Bluethoot-ul smartphone-ului la fiecare câteva minute şi dacă această problemă nu va fi rezolvată rapid, motoarele din oglinzi se vor uza în ele din urmă”.

Recenziile pozitive primite pentru Modelul 3 sunt o veste bună pentru Tesla, care s-a străduit să îşi îndeplinească obiectivele de producţie ale vehiculului şi vin în concordanţă cu satisfacţia pe termen lung a proprietarilor de vehicule Tesla.

Pentru ca Tesla să se aproprie de obiectivele majore de capitalizare a pieţei stabilite într-un nou plan de compensare de către CEO-ul Elon Musk, compania va trebui să găsească succes printre consumatorii care nu îşi permit să achiziţioneze modelele de ultimă generaţie.

Rezolvarea problemelor de producţie ale Modelului 3 şi încercarea de a satisface precomenzile autovehiculului oarecum la timp, ar fi un prim pas bun.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO