Companii

Moncler produce geci de 1.000 € în peste 20 de fabrici din România

Moncler, în magazinul Mengoti
Hainele Moncler sunt vândute în România în multibrandul de lux Mengoti de pe Calea Victoriei. Retailerul creat şi controlat de omul de afaceri italian Remo Ruffini urmează să se listeze la bursa din Milano. Ruffini, 52 de ani, va deveni astfel miliardar în dolari.

Moncler, în magazinul Mengoti Hainele Moncler sunt vândute în România în multibrandul de lux Mengoti de pe Calea Victoriei. Retailerul creat şi controlat de omul de afaceri italian Remo Ruffini urmează să se listeze la bursa din Milano. Ruffini, 52 de ani, va deveni astfel miliardar în dolari.

Autor: Cristina Roşca

13.12.2013, 00:06 6082
Creatorul cunoscutului brand italian a devenit miliardar în dolari.
 
Retailerul italian de lux Moncler, cunoscut pe piaţă pentru jachetele sale de iarnă, şi care se va lista la bursa din Milano îşi realizează hainele şi în peste 20 de fabrici din România, potrivit informaţiilor din piaţa de profil.
 
Compania Intermedia Call 2005 din Hunedoara produce de patru ani pentru Moncler, grupul italian fiind cel mai im­portant client. „Circa 70% din totalul producţiei merge către ei. Realizăm jachete pentru adulţi şi copii“, spune Sil­va­no Santesso, acţionarul companiei. El nu dă detalii însă despre numărul de unităţi produse. Potrivit site-ului propriu, Inter­media Call 2005 mai lucrează pentru Manbrun şi Armani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO