Companii

Murad angajeaza 400 de oameni la un nou hotel in Mamaia

06.04.2010, 00:00 122

Omul de afaceri de origine libaneza Mohammad Murad, unul dintrecei mai mari investitori din turism prin intermediul grupului PerlaMajestic, va deschide in aceasta vara primul sau hotel de cincistele de pe litoral, in statiunea Mamaia, construit in urma uneiinvestitii de 15 mil. euro.

Hotelul Coral Beach va avea o capacitate de 1.200 de locuridispuse in mai multe apartamente si va fi situat in zona de nord astatiunii Mamaia, catre Navodari. Constructia hotelului a inceputin urma cu trei ani.

"Am angajat 100 de oameni pana acum si urmeaza sa mai aduceminca 100 de oameni dupa sarbatorile de Paste. Planul este saajungem la 400 de angajati", spune Murad. Omul de afaceri spera caveniturile anuale sa se ridice la 5 milioane de euro, iar gradul deocupare sa fie de 90% in noua unitate hoteliera, o tinta ambitioasain conditiile in care hotelierii de la mare s-au confruntat anultrecut cu o cerere in scadere.

Mamaia este cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul romanesc,iar investitiile hoteliere nu s-au oprit in aceasta zona cu toateca piata hoteliera s-a contractat anul trecut cu cel putin 30%.

Omul de afaceri Gabriel Comanescu, proprietarul Grup ServiciiPetroliere, a deschis anul trecut hotelul de cinci stele Vega, dupao investitie de peste 10 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO