Companii

Murad Mohammad a anunţat pe Facebook că a cumpărat complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp: “Acest complex va redeveni ceea ce a fost sau chiar mai mult”

Murad Mohammad a anunţat pe Facebook că a cumpărat...

Autor: Mirabela Tiron

23.12.2016, 00:14 6507

Murad Mohammad, unul din cei mai mari hotelieri de pe litoralul românesc, a anunţat pe reţeaua de socializare Facebook că a cumpărat complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp  şi că va încerca să transforme acest complex în ceea ce a fost iniţial.

“(...)Astăzi în România avem nevoie de mai mult curaj, ambiţie, speranţă şi încredere în viitor.  Povestea mea legată de complexul din Olimp are trei decenii. Pe vremea când eram student la medicină, am purtat în sufletul meu, respectul şi admiraţia pentru acest minunat complex şi niciodată nu m-am gândit că aş putea deveni proprietarul. (...) Voi încerca să reîntorc istoria, punând din nou coroana pe fruntea litorarului românesc şi acest complex va redeveni ceea ce a fost  sau chiar mai mult. Prin investiţie putem repune România pe harta turismului mondial. Să avem încredere în România şi cultura de a gândi pozitiv (...)”, este o parte din mesajul postat pe contul său de Facebook.

De mai mulţi ani, Josef Goschy, proprietarul lanţului Unita Turism, ce deţinea complexul din Olimp,  încerca să vândă cele trei hoteluri. Preţul pe care îl  cerea pentru vânzarea celor trei hoteluri din Olimp (Panoramic, Amfiteatru şi Belvedere) se ridică la circa 15 milioane de euro, mult sub nivelul solicitat în urmă cu cinci ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO