Companii

Murad negociază un credit de 5 mil. euro pentru două hoteluri noi pe litoral

Mohammad Murad estimează venituri de 10 milioane de euro la hotelurile de la mare. Mediafax Foto

Mohammad Murad estimează venituri de 10 milioane de euro la hotelurile de la mare. Mediafax Foto

Autor: Mirabela Tiron

21.10.2016, 00:06 2201

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din ţară, care controlează şase unităţi hoteliere pe litoralul românesc şi a început construcţia la alte două hoteluri, are în plan să contracteze un credit de 5 milioane de euro de la bănci pentru investiţia în noile hoteluri.

„Construiesc la mare, lângă com­ple­xul Phoenicia Holiday Resort, două hote­luri (Boutique Phoenicia si Phoe­nicia Luxury), unu cu 150 de aparta­mente şi mai fac un hotel boutique cu 50 de apartamente. În total, investiţia în cele două se ridică la 7 milioane de euro, din care 5 milioane de euro vor proveni de la bănci, iar restul fonduri proprii. Sunt în discuţii cu mai multe bănci pentru acest credit, băncile sunt chiar deschise, avem o relaţie bună“, a spus pentru ZF Mohammad Murad. In­ves­tiţia în creşterea capacităţii de cazare pe litoralul românesc vine în urma rezul­ta­telor bune pe care le-au avut unităţile exis­tente, dar şi a cererii în creştere venită din partea turiştilor. Mulţi români au dat în acest an litoralul turcesc pe cel românesc, având în vedere atentatele din Turcia, din Istanbul. Hotelierii din nordul litoralului au avut aproape toate camerele ocupate pe întreg sezonul estival.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO