Companii

Nelu Iordache importă alimente din Germania pentru restaurantele Self

Nelu Iordache importă alimente din Germania pentru restaurantele Self
15.07.2010, 23:42 546

Omul de afaceri Nelu Iordache, proprietarul companiilorRomstrade şi Blue Air, a investit 800.000 de euro în deschiderea adouă restaurante cu autoservire sub brandul Self, cea mai mareparte a banilor, 600.000 de euro, fiind alocată restaurantului de179 de metri pătraţi de la parterul clădirii în care se află sediulcompaniei de construcţii Romstrade, în sectorul unu al Capitalei.Restul banilor au fost investiţi într-un restaurant deschis înaeroportul din Sibiu. "Pe nişa pe care am ales-o noi nu concurăm cunimeni. 90% din produsele furnizate de restaurante provin dinGermania şi de La Moşie. Restaurantele sunt realizate dupăconceptul de autoservire", a spus Gheorghe Răcaru, directorul destrategie şi dezvoltare a grupului de companii deţinut de NeluIordache. Reprezentanţii restaurantului au spus că nu au stabilitîncă preţurile pentru produse şi că cel mai probabil un meniu cusupă, fel principal şi desert va ajunge în jur de 30 de lei (7euro). Pe de altă parte, o sticlă de bere sau de suc va costa 10lei
(2,4 euro). Restaurantul nu a fost încă deschis încă pentruclienţi. "Restaurantele vor furniza mâncare şi la bordulaeronavelor Blue Air. De cateringul companiei aeriene se ocupa pânăacum tot Direct Aero Services, care lucra însă cu diferiţifurnizori de produse", a menţionat Răcaru. Restaurantele luiIordache vor fi conduse de francezul Jean Pierre Richeton.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO