Companii

Nemţii de la Huf au ajuns la afaceri de 92 mil. lei în S1, plus 12%

Nemţii de la Huf au ajuns la afaceri de 92 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

30.09.2016, 00:04 368

Producătorul de sisteme de închidere pentru autoturisme Huf România, parte a grupului german Huf, cu afaceri globale de circa 1,3 mld. euro şi aproximativ 7.500 de angajaţi, a avut în primul semestru o cifră de afaceri de peste 92 mil. lei (20,5 mil. euro), mai mult cu 12% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania a realizat anul trecut afaceri totale de 166,3 mil. lei (peste 37 mil. euro), cu un număr mediu de 425 de angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice. Huf este prezentă de 10 ani pe piaţa locală, prin fabrica de componente auto din Arad, însă germanii mai deţin şi un centru de dezvoltare software şi hardware la Timişoara, înfiinţat în urmă cu 5 ani.

„Huf România a pornit la drum cu o echipă de 14 oameni, însă am crescut considerabil în cei 10 ani de activitate, ajungând în prezent la aproximativ 500 de oameni. Cu mare încredere în climatul economic din vestul ţării, compania se află în continuă creştere, numai anul trecut efectuând peste 150 de angajări şi achiziţionând echipamente de producţie ce depăşesc suma de 4 milioane de euro“, a declarat pentru ZF Transilvania Ioan Posa, general manager al Huf România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO