NEPI ridică un centru comercial în Râmnicu Vâlcea, pe un teren cumpărat de la acţionarii BelRom

14 iun 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Compania sud-africană de real estate NEPI vrea să finalizeze anul acesta centrul comercial cu o suprafaţă de 27.900 de metri pătraţi din Râmnicu Vâl­cea, pe un teren de 12 hectare, cum­părat de la foştii acţionari ai dezvol­ta­torului de centre comerciale BelRom. In­vestiţia totală în proiect, care include şi preţul de achiziţie a terenului, este de 40 de milioane de euro.

„Terenul pe care se va construi Shopping City Râmnicu Vâlcea a fost cum­părat în 2015 de la foştii acţionari ai com­paniei BelRom, dezvoltator şi proprie­tar de centre comerciale. Inves­tiţia totală în noul centru comercial din Râmnicu Vâlcea va fi de 40 de milioane de euro, ea include şi terenul“, spun re­prezentanţii NEPI.

În 2015, după achiziţia terenului, Alex Morar, CEO al NEPI, spunea că preţul plătit pentru terenul de 12 hec­tare a fost în linie cu preţul de piaţă pentru oraşe de dimensiunea res­pectivă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2017

 
Cuvinte cheie:
NEPI
, centru comercial
, Ramnicu Valcea
, teren
, BelRom
, shopping
, construire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide