Companii

NEPI ridică un centru comercial în Râmnicu Vâlcea, pe un teren cumpărat de la acţionarii BelRom

NEPI a încheiat deja un contract cu retailerul Carrefour, care va fi ancora în proiectul Shopping City Râmnicu Vâlcea

NEPI a încheiat deja un contract cu retailerul Carrefour, care va fi ancora în proiectul Shopping City Râmnicu Vâlcea

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.06.2017, 00:05 931

Compania sud-africană de real estate NEPI vrea să finalizeze anul acesta centrul comercial cu o suprafaţă de 27.900 de metri pătraţi din Râmnicu Vâl­cea, pe un teren de 12 hectare, cum­părat de la foştii acţionari ai dezvol­ta­torului de centre comerciale BelRom. In­vestiţia totală în proiect, care include şi preţul de achiziţie a terenului, este de 40 de milioane de euro.

„Terenul pe care se va construi Shopping City Râmnicu Vâlcea a fost cum­părat în 2015 de la foştii acţionari ai com­paniei BelRom, dezvoltator şi proprie­tar de centre comerciale. Inves­tiţia totală în noul centru comercial din Râmnicu Vâlcea va fi de 40 de milioane de euro, ea include şi terenul“, spun re­prezentanţii NEPI.

În 2015, după achiziţia terenului, Alex Morar, CEO al NEPI, spunea că preţul plătit pentru terenul de 12 hec­tare a fost în linie cu preţul de piaţă pentru oraşe de dimensiunea res­pectivă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO