Companii

NEPI Rockcastle spune că deschide două malluri noi până la sfârşitul lui 2019, la Satu Mare şi Târgu-Mureş

NEPI Rockcastle spune că deschide două malluri noi...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.03.2018, 00:04 1178

♦ Investiţia în cele două malluri este de 90 de milioane de euro cumulat. ♦ „Procesul de închiriere este în curs de desfăşurare, există interes pentru ambele proiecte“, spun reprezentanţii dezvoltatorilor.

Compania sud-africană de investiţii în real-estate NEPI Rockcastle are în lucru două proiecte comerciale în Satu Mare şi Târgu-Mureş, a căror livrare este progra­ma­tă cel mai târziu pentru ultima parte a anului 2019. Mallul din Satu Mare va fi deschis la sfârşitul acestui an, iar cel din Târgu Mureş - în ultimul trimestru al anului viitor.

În centrul comercial din Satu Mare, investiţia este de 40 de milioane de euro, în timp ce în cel din Târgu-Mureş se ridică la 50 de milioane de euro. Lucrările de construcţie a proiectului din Satu Mare au fost demarate în urmă cu câteva săptămâni, iar la Târgu-Mureş mallul se află încă în stadiul de proiect, urmând să se obţină autorizaţiile necesare în vederea demarării construcţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO