Nestlé i-a prelungit mandatul lui Hervé de Froment la conducerea operaţiunilor de la Bucureşti cu încă un an

8 mar 2017 Autor: Mădălina Panaete

Acţionarii Nestlé România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa bunurilor de larg consum, au decis prelungirea mandatului de administrator al lui Hervé de Froment, care ocupă şi funcţia de director general, până la finalul lunii ianuarie 2018, se arată într-un document din Monitorul Oficial.

Managerul francez are o experienţă de peste 20 de ani în cadrul grupului elveţian şi a venit la conducerea filialei locale în 2013.

Printre funcţiile deţinute de Hervé de Froment, 63 de ani,  se află şi cea de commercial managing director al Nestlé Franţa. De asemenea, el a fost în 1991 director al diviziei de îngheţată, iar în perioada 1997-2002 a condus divizia Friskies (mancare pentru animale) în Europa Centrală şi de Est.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.03.2017

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, nestle
, mandat
, prelungire
, conducere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide