Companii

Noii proprietari ai terenurilor Aldis trec la creşterea porcilor într-o fermă de 2.000 de capete

Noii proprietari ai terenurilor Aldis trec la creşterea...

Autor: Gabriel Razi

18.12.2013, 00:05 814
Investitorul libanez Hanna Rabih Daher (26 de ani), care a achi­zi­ţio­nat în urmă cu aproximativ un an fer­ma agricolă de 2.000 de hectare deţinută de producătorul de mezeluri Aldis, face pa­sul către creşterea porcilor cu o ex­ploa­taţie de 2.000 de capete. În acest sens, omul de afaceri libanez a depus un dosar pentru a obţine unda verde din partea autorităţilor.
 
„Se dispune emiterea autorizaţiei integrate de mediu pentru Aldis AP în sco­pul desfăşurării activităţii: instalaţii pen­tru creşterea intensivă a porcilor cu o capacitate mai mare de 2.000 de locuri pen­tru porcii de producţie peste 30 kg“, se arată într-un document oficial.
 
Reprezentanţii Aldis AP, compania de­ţinută de libanezul Hanna Rabih Daher, nu au putut fi contactaţi ieri pentru a obţine mai multe detalii în pri­vinţa acestei investiţii.
 
Hanna Rabih Daher este şi preşe­din­tele şi directorul general al pro­du­că­torului de furaje Nutricom Călăraşi, cu afaceri de 45 milioane de euro/an. Nu­tricom este controlat de firma Agrigento Holdings, înregistrată în Cipru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO