Companii

Noul patriotism local: să aduci o firmă în oraşul tău

Noul patriotism local: să aduci o firmă în oraşul tău

Autor: Laurentiu Cotu

22.12.2016, 00:07 1089
Adrian Graur, fostul rector al Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava în perioada 2004-2012 şi actual profesor al Facul­tăţii de Inginerie, Mecanică, Mecatronică şi Manage­ment, a iniţiat o campanie în încercarea de a atrage în zonă o in­vestiţie a grupului german Schaeffler, care deţine o fabrică de rulmenţi în localitatea Cristian, lângă Braşov.

„Dacă reuşesc să adun 600 de CV-uri până în luna fe­brua­rie, voi convinge grupul german să investească la Suceava“, spune profesorul universitar.   Pe site-ul Facultăţii de Inginerie, Mecanică, Mecatronică şi Ma­nagement din Suceava a fost postat un anunţ cu titlul „Schaeffler intenţionează să realizeze o extensie la Suceava în 2017-2018“, prin care profesorul Graur încurajează studenţii să depună CV-uri.

Contactaţi de Ziarul Financiar pentru a oferi mai multe informaţii legate de posibila investiţie de la Suceava, reprezentanţii companiei Schaeffler România au declarat că: „La ora actuală nu există o astfel de intenţie şi considerăm informaţiile ca fiind speculaţii“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO