Companii

Un start-up pe zi. Trei antreprenori din Iaşi câştigă 500.000 de euro dintr-un restaurant de burgeri

Radu, Ştefan şi Alexandru Holicov sunt fondatorii Frankly

Radu, Ştefan şi Alexandru Holicov sunt fondatorii Frankly

Autor: Mihaela Pascari

11.07.2017, 00:05 5333

Brandul Frankly Burgers a început să func­ţio­neze în urmă cu circa trei ani, iar anul tre­cut restaurantul de burgeri deţinut de trei ieşeni a înregistrat afaceri de 500.000 de euro cu o echipă de 20 de angajaţi.

„Principala pro­vo­care este lup­ta cu conceptul de fast-food, despre care este cunoscut fap­tul că este un tip de mân­ca­re asociat cu ide­ea de nesănă­tos“, a spus Radu Holi­cov, cofondatorul brandului Frankly Burgers, care este administrat de firma cu acelaşi nume.

Clienţii Frankly Burgers sunt în mare parte ti­neri cu vârste cuprinse între 16 şi 40 de ani, ei provenind în special din mediul urban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO