Companii

O antreprenoare a investit 4 milioane de euro într-un spital de boli cardiovasculare în Capitală. „Nevoie de investiţii există, incidenţa bolilor cardiovasculare a crescut extrem de rapid în România“

Cecilia Silvia Covrig, acţionar al Angiomedica: Avem mulţi pacienţi foarte tineri (35-40 de ani) cu probleme serioase cardiovasculare.

Cecilia Silvia Covrig, acţionar al Angiomedica: Avem mulţi pacienţi foarte tineri (35-40 de ani) cu probleme serioase cardiovasculare.

Autor: Mirabela Tiron

04.01.2018, 00:06 2127

♦ Compania Clinica Angiomed, care operează un spital de boli cardiovasculare în Bucureşti  dechis la finalul lui 2016, şi o clinică de recuperare medicală, a ajuns la afaceri de un milion de euro anul trecut, cu o echipă formată din peste 30 de medici.

„Nevoie de investiţii în sectorul medical există, cu atât mai mult în domeniul cardiovascular, de­oare­ce incidenţa bolilor cardiovasculare a crescut ex­trem de rapid în România, la fel cum vârsta la care aceste probleme de sănătate apar a scăzut dra­matic. Avem mulţi pacienţi foarte tineri (35-40 de ani) cu probleme serioase cardiovasculare, în­cât să înţelegem că dezvoltarea unui spital dedicat, asa cum este spitalul de boli cardiovasculare Angio­medica a fost cea mai bună decizie a noas­tră“, a spus pentru ZF Cecilia Silvia Covrig, acţio­nar şi preşedintele consiliului de administraţie al spi­talului de boli cardiovasculare Angiomedica şi al clinicii Angiomed.

Investiţia în spital s-a ridicat la 4 mi­lioa­ne de euro, unitatea spita­licească are o capacitate de 7 paturi spita­li­zare de zi, 22 paturi spitalizare continuă inclusiv compartiment ATI.  Spitalul este dotat cu uni­ta­te de transfuzii şi unitate de de­terminări urgenţe, punct de re­coltare analize de sânge, po­tri­vit ei. Spitalul Angiomedica se con­centrează pe procedurile mi­nim-invazive pentru afecţiuni cardio­vasculare. În unitatea spi­ta­li­cească se fac operaţii de  by-pass, revascularizare a mem­bre­lor, anevrisme, cura chirurgicală a varicelor,  chirurgie pe cord, by­pass coronarian şi alte intervenţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO