O companie din Argeş care amenajează spaţii de joacă pentru copii are afaceri de 6,7 mil. lei

16 apr 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Camelia Dorcioman, director general al DFS Center Grup: Am fost ţinta nenumăratelor solicitări neplanificate de reparaţii în spaţiile de joacă deşi nu aveam încheiate contracte de mentenanţă

 „Din raţiuni financiare, în România se preferă încă produsele ieftine.“

DFS Center Grup, o companie cu capital românesc privat din Argeş în­fiinţată în urmă cu 16 ani, specializată în furnizarea şi montajul echipamentelor de joacă pentru copii, a încheiat anul 2017 cu afaceri de 6,7 mi­lioane de lei, în scădere faţă de 2016, deşi numărul de proiecte s-a majorat. 

„Şi în acest domeniu, al locurilor de joacă, concurenţa este una acerbă şi pentru a face faţă acesteia am fost nevoiţi să scădem mult marja profitului pentru a oferta produsele noastre la preţuri com­peti­tive. Anul trecut am amenajat 45 de locuri de joacă noi, în timp ce în 2016 am amenajat 28 de locuri de joacă noi“, a spus pentru ZF Camelia Dorcioman, director general al DFS Center Grup.

Compania trimite produse şi la export, în ţări precum Serbia şi Republica Moldo­va, iar 5% din vânzări vin din exporturi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.04.2018

 
Cuvinte cheie:
companie
, amenajare
, arges
, copii
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide