Companii

O companie germană de logistică şi transport cu afaceri de 350 mil. euro a intrat pe piaţa românească

O companie germană de logistică şi transport cu...

Autor: Dana Ciriperu

15.05.2017, 00:06 4883
Compania germană de logistică şi transport pentru industria auto Ars-Altmann, cu afaceri de 350 de milioane de euro şi peste 4 milioane de metri pătraţi de spaţii logistice în Germania, Polonia, Cehia, Rusia şi Italia, a intrat pe piaţa locală prin intermediul companiei Ars-Altmann RO înfiinţată în acest an.
 
Filiala locală a transportatorului german este situată în judeţul Argeş, „acasă“ la Dacia, iar România este a treia piaţă din regiunea Europei Centrale şi de Est pe care intră Ars-Altmann, după Polonia şi Cehia.
 
Ars-Altmann are o flotă de peste 450 de camioane cu care transportă 3,75 milioane de vehciule anual în Europa, dar businessul companiei se derulează şi pe calea ferată şi în sectorul logistic, potrivit datelor de pe site-ul firmei.
 
Grupul german intră astfel pe o piaţă de peste 30 de miliarde de lei (6,7 mld. euro), în care cei mai mari 20 de jucători au o cotă de piaţă de 15%. În total, în transportul rutier de mărfuri activează aproape 30.000 de companii.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO