Antreprenori locali

O fabrică din Bucureşti vinde fursecuri şi prăjituri de 2,6 mil. euro: Urmează să facem prima livrare în China

16 mai 2017 Autor: Roana Rotaru

Compania Tual Fast Chance ‘98 din Bucureşti, deţinută de trei antreprenori români, a produs şi vândut anul trecut fursecuri şi prajituri de peste 2,6 milioane euro, atât sub brandurile proprii, Doctor Fursec şi Secretul Bunicii, cât şi mărci private pentru retaileri.

Anul acesta conducerea companiei speră să ajungă la vânzări de până în 3,5 mil. euro.

„Anul 2016 a fost un an extrem de bun, un an profitabil, în care vânzările au cresut cu aproximativ 20% faţă de anul precedent. Anul acesta sperăm la o creştere a cifrei de afaceri cu 30-35% faţă de 2016, o creştere optimistă pentru un singur an“, a declarat pentru ZF Claudia Nacu, direc­to­rul general şi acţionar al companiei.

Tual Fast Chance ’98 este prezentă cu brandurile pro­prii, Secretul Bunicii şi Doctor Fursec, în Profi, Kauf­land, Auchan şi Carrefour, şi produce dulciuri marcă privată pen­tru Auchan, Carrefour, Metro şi Cora, potrivit repre­zen­tanţilor companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.05.2017

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, Tual Fast Chance ‘98
, prajituri
, fabrica
, china
, exporturi
, livrare
, retaileri
, carrefour
, auchan
, dulciuri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide