Companii

O industrie care era în moarte clinică revine puternic. Un business de familie din România care a ajuns la afaceri de 25 mil. eur

O industrie care era în moarte clinică revine puternic....
09.04.2018, 13:52 1336

Transportatorul rutier de marfă Filip Spedition din Arad, cu operaţiuni pe mai  multe pieţe europene, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 25 milioane de euro, iar pentru acest an aşteaptă un avans cu două cifre, potrivit oficialilor companiei.

„Anul trecut cifra de afaceri a fost de 25 de milioane de euro iar pentru acest an am bugetat o creştere cu 18% a afacerilor. Volumul de mărfuri transportat în ianuarie-martie s-a menţinut la nivelul celui de anul trecut, acum suntem în licitaţii pentru clienţi noi“, a declarat pentru ZF Răzvan Pop, directorul general al companiei de transport. Bazele companiei din Arad au fost puse în 1997 de către antreprenorul Filip Miuţescu, aceasta fiind o afacere de familie. 

Iniţial afacerea a început cu camionete ce transportau marfă pe relaţia România – Italia şi retur. Transportatorul Filip Spedition deserveşte peste 200 de clienţi din diferite domenii de activitate, de la industria auto, industria aluminiului, hi-tech, retail, constucţii, agricultură până la amenajări interioare. Printre clienţi se numără Continental, Goodyear, Takata, Dacia, HAI Aluminium, SAPA Profiles, MercedesBenz (Daimler), Samsung, Nestle, Kaufland.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO