Companii

O nouă companie şi-a făcut loc pe piaţa farma. Americanii de la Mylan intră direct pe locul 20 după achiziţia Abbott

Adrian Grecu, cel care a fost numit director general al Abbott Products România în decembrie 2011, spune că „momentan“ va continua să conducă şi noua entitate formată. În 2014, Abbott a avut afaceri  locale de 40 milioane de euro.

Adrian Grecu, cel care a fost numit director general al Abbott Products România în decembrie 2011, spune că „momentan“ va continua să conducă şi noua entitate formată. În 2014, Abbott a avut afaceri locale de 40 milioane de euro.

Autor: Ioana David

30.03.2015, 08:15 4422
Compania farmaceutică americană Mylan, care nu avea prezenţă directă pe piaţa locală, a intrat pe locul 20 în topul jucătorilor din farma după achiziţia diviziei Abbott de medicamente din afara SUA, ale cărei vânzări în România se ridică la aproape 180 mil. lei (41 mil. euro).
 
„Mylan nu avut prezenţă în România, aşadar divizia noastră de medicamente mature din Abbott - established pharmaceuticals - a devenit Mylan. La momentul anunţului legat de finalizarea tranzacţiei, 27 februarie 2015, entitatea respectivă a intrat în proprietatea Mylan“, a spus Adrian Grecu, directorul general al Mylan EPD.
 
Adrian Grecu a fost numit directorul general al Abbott Products România în decembrie 2011 şi spune că „mo­men­tan“ va continua să fie directorul general al acestei entităţi.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO