Companii

O româncă se ocupă de politicile de recrutare ale Philip Morris Japonia, o companie cu 2.000 de salariaţi

Consuela Haralambie conduce echipa de recrutare pentru Japonia a producătorului de ţigări Philip Morris

Consuela Haralambie conduce echipa de recrutare pentru Japonia a producătorului de ţigări Philip Morris

Autor: Cristina Roşca

24.10.2016, 00:05 1698

Executivul român Consuela Haralam­bie s-a angajat în cadrul producătorului de ţigări Philip Morris în Japonia în urmă cu un an, iar acum conduce echipa de recrutare a companiei din cadrul departamentului de resurse umane. Ea are nouă oameni în echipă. Compania Philip Morris are aproape 2.000 de salariaţi în Japonia şi angajează alţi peste 100 de oameni în fiecare an.

„Am intrat la Philip Morris acum un an, în iulie 2015, când aveam în echipă doar doi oameni, iar din octombrie anul acesta am primit mai multe responsa­bi­lităţi şi o echipă mai mare. Jobul meu este să creionez toate iniţiativele de stra­tegie în recrutare, atât pentru funcţiiile din sediul central din Tokio, cât şi pen­tru ceea ce numim field sales, respectiv per­soanele care vând către magazinele din ţară“, spune ea. Tot executivul ro­mân se ocupă şi de programele de in­tern­ship al studenţilor în ani terminali, dar şi de cele ale absolvenţilor de MBA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO