Companii

O tânără de 30 de ani conduce cel mai nou hotel din Bucureşti

O tânără de 30 de ani conduce cel mai nou hotel din...

Autor: Ioana David

15.11.2014, 10:01 2191

Hotelul de patru stele Mercure, un brand al lanţului internaţional Accor, se va deschide pe 17 noiembrie, în urma unei investiţii de 9 milioane de euro făcută de compania Dentotal Protect.  Unitatea are o capacitate de 114 camere şi se află în centrul Capitalei, în apropiere de Ateneul Român şi de Muzeul George Enescu, pe Calea Victoriei. Unitatea are şi trei săli de conferinţă, un centru fitness şi o parcare subterană cu 30 de locuri.

Tariful unei camere va varia între 60 şi 80 de euro pe noapte în funcţie de tipul de cameră. Directorul general al hotelului Mercure este Alina Fugaciu, o tânără cu experienţă de 12 ani în cadrul lanţului hotelier Accor. Ea a fost responsabilă de recrutarea echipei de 50 de angajaţi, training, respectarea cerinţelor de brand, vânzări şi strategia de marketing.

După ce a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti, Alina Fugaciu şi-a început cariera în poziţia de coordonator turism în cadrul hotelului Sofitel (în prezent Pullman WTC), parte a Accor Hotels Romania, funcţie în care a lucrat timp de doi ani, în perioada 2003-2005. Între  2006 şi 2008, Alina Fugaciu a avut mai multe poziţii în cadrul departamentului de vânzări al Novotel Bucharest City Center, făcând parte din echipa ce a deschis primul hotel Novotel din România.

Mai multe detalii pe www.businessmagazin.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO