Companii

Olandezii de la DN Agrar Apold au 2.700 de vaci de lapte şi sunt cel mai mare crescător din România. Cifra de afaceri a companiei este de 32 de milioane de lei, cu un profit de 1,2 milioane de lei

Olandezii de la DN Agrar Apold au 2.700 de vaci de lapte...

Autor: Roana Rotaru

21.06.2017, 00:07 1633

DN Agrar Apold din localitatea Gâr­bova, judeţul Alba, o companie cu acţionariar olandez parte a grupului DN Agrar, este cel mai mare crescător de vaci de lapte din Ro­mânia, potrivit unui cla­sa­ment realizat de Oficiul Naţional al Regis­trului Comerţului, după cifra de afaceri realizată în anul 2016.

Grupul DN Agrar deţine mai multe companii în Ro­mânia (peste 20 potrivit site-ului propriu) cu acti­vităţi în producţia agri­colă vegetală, zoo­tehnie şi, mai nou, turism, grupul deţinâd şi o pensiune.

„La DN Agrar Apold avem 2.700 de vaci de lapte care dau în medie 29 de litri de lapte pe zi. Compania noastră face parte dintr-un concern olandez care mai deţine pe piaţa locală şi Lacto Agrar tot cu activităţi în creşterea bonvinelor de lapte“, a declarat pentru ZF Florin Ardelean, managerul de fermă al DN Agrar Apold.

DN Agrar Apold a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 32,2 mi­lioane de lei (peste 7 mil. euro), în creştere cu 6% faţă de anul precedent, înre­gistrând un profit net de circa 1,2 mi­lioane de lei, rezultate obţinute cu aju­torul a 41 de salariaţi, potrivit datelor publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO