Companii

Olandezii de la Heineken numesc un nou director supply chain

Olandezii de la Heineken numesc un nou director supply chain

Autor: Ioana David

29.05.2014, 00:00 363

Grupul olandez Heineken l-a numit pe Maarten Koudenburg în poziţia de director supply chain pentru businessul din România începând de la 1 iunie. El îl va înlocui pe Ed van Willegen, care din mai ocupă o poziţie similară în cadrul Heineken Russia.

„Maarten Koudenburg are experienţă în poziţii de conducere şi 13 ani în cadrul Heineken”, a spus Onno Rombouts, managing director al Heineken România.

Noul director supply chain a lucrat în cadrul Heineken Olanda începând din 2001. Heineken România este unul dintre cei mai mari producători locali de bere, care operează patru fabrici (la Miercurea-Ciuc, Constanţa, Craiova şi Târgu-Mureş) şi are în portofoliu branduri precum Ciuc, Silva, Bucegi, Neumarkt, Golden Brau şi altele.

Heineken a înregistrat anul trecut un profit net de 159,9 mil. lei (36,2 mil. euro), în scădere cu aproape 14% comparativ cu 2012. Totodată, cifra de afaceri a coborât cu 5%, până la 1,12 mld. lei (253 mil. euro).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO