Companii

Olga Grygier-Siddons, CEO al PwC pentru regiunea Europei Centrale şi de Est: România trebuie să se schim­be pentru a avea creştere econo­mică

Olga Grygier-Siddons,  CEO al PwC pentru regiunea Europei...

Autor: Adelina Mihai

14.03.2018, 21:00 347

România trebuie să se schim­be pentru a avea creştere econo­mică, în condiţiile în care viteza cu care tehnologia adu­ce schimbări în lume este fără precedent, a spus Olga Grygier-Siddons,  CEO al PwC pentru regiunea Europei Centrale şi de Est la conferinţa PwC CEO Survey 2018.

”România trebuie să se schim­be pentru a avea creştere econo­mică, vi­teza cu care tehnologia adu­ce schimbări în lume este fără precedent. Dacă ne uităm în regiunea Europei Centrale şi de Est, putem critica multe lucruri, cum ar fi infrastructura, însă dacă ne uităm la transformările pe care le-am traversat în ultimii 25 de ani, vedem că am făcut o treabă foarte bună la scală globală. Provocarea de acum încolo este să continuăm să ne schimbăm“, a spus Olga Grygier-Siddons.

Ea a adăugat că nu poate fi susţinută creşterea economică fără schim­bare, iar avansul tehnologiei este benefic din acest punct de vedere.

Studiul CEO Survey a fost realizat de PwC pe un eşation de circa 1.300 de executivi de top din 85 de ţări, dintre care 139 de respondenţi au fost din statele Europei Centrale şi de Est şi 68 de respondenţi din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO