Companii

Omul care a coordonat cel mai mare proiect eolian a trecut la consultanţă şi cultivarea de cătină

Jan Veskrna a părăsit conducerea CEZ România în iulie anul trecut după un mandat de nouă ani

Jan Veskrna a părăsit conducerea CEZ România în iulie anul trecut după un mandat de nouă ani

Autor: Roxana Petrescu

07.09.2015, 00:06 1344
Jan Veskrna, omul care a condus operaţiunile CEZ în România încă de la intrarea cehilor pe piaţa locală după preluarea în 2005 a fostei Electrica Oltenia şi până în vara anului trecut, este de aproape un an principalul acţionar al companiei Blue Tree, printre obiectele de activitate ale firmei fiind şi cultivarea de cătină.
 
Veskrna nu a putut fi contactat pentru detalii suplimentare până la închiderea ediţiei. Potrivit informaţiilor publice de pe profilul său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn, compania Blue Tree a fost înfiinţată în vara anului trecut având două obiecte principale de activitate. Primul este consultanţă şi project management pentru sectorul energetic, iar al doilea este mâncarea bio şi cultivarea cătinei. Potrivit informaţiilor disponibile, cătina este o cultură destul de rezistentă care-şi găseşte aplicaţii multiple în industria alimentară, farmaceutică sau cosmetică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO