Operatorii low-cost Wizz Air şi Blue Air introduc noi curse din Cluj-Napoca

3 mar 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Aeroportul din Cluj a avut un record de trafic aerian, de aproape 1,9 milioane de pasageri, în creştere cu 25% faţă de 2015

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca a anunţat introducerea din această lună a unor noi destinaţii internaţionale, ce vor fi operate de către companiile aeriene Wizz Air şi Blue Air. Noile destinaţii disponibile de pe aeroportul clujean sunt Bratislava, începând din 10 martie, Alicante şi Malta din 26 martie, Stockholm din 27 martie, Larnaca din 28 martie, rute operate de compania aeriană WizzAir, urmând ca din data de 26 martie compania Blue Air să opereze destinaţia Luton.

„Introducerea acestor noi destinaţii ce urmează a fi operate de la Cluj contribuie în mod semnificativ la consolidarea statutului aeroportului Avram Iancu de important nod aeroportuar, al doilea ca mărime al ţării şi primul din regiune. Totodată, creşterea semnificativă a numărului de curse operate şi a numărului de pasageri care tranzitează Clujul contribuie la accelerarea rolului aeroportului clujean de motor al dezvoltării economiei locale şi regionale“, a spus Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.03.2017

 
Cuvinte cheie:
cluj napoca
, blue air
, introducere
, cost
, curse
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide